Табела на учесници и официјални резултати за Кочани Опен 2020

Победници на Кочани Опен 2020

1во место – Ѓорѓи Јанкуловски

2ро место – Дарко Колевски

3то место – Дино Вучидолов

4то место – Стефановски Борјан