Формулар за учество на отворено првенство во тенис : Кочани Опен 2021 – Сениори

Неопходни податоци за пријавување се сите полиња означени со ѕвездичка!

Првенството се оддржува во Кочани во период од 09.10.2021 до 11.10.2021.

Котизацијата за турнирот изнесува 1000мкд кои треба да се уплатат најкасно до 08.10.2021 до 16:00 часот.

Вашите лични податоци ќе бидат искористени само за потребите на турнирот.

Турнирот ќе се спроведе по сите протоколи за заштита од ширењето на коронавирусот.